Niet gecategoriseerd

Alles wat je wilt weten over Whey protein

Als we het hebben over eiwitsupplementen is whey protein toch wel het meest gebruikte in de sportwereld. Dit heeft talloze redenen. Allereerst heeft het wei-eiwit de hoogste biologische waarde van alle eiwitten. Daarnaast wordt het efficiënt in het lichaam opgenomen en stimuleert het de spieropbouw. Het eiwit verminderd de eiwitafbraak en heeft invloed op de vetverbranding en het immuunsysteem. Het is zeer populair bij vele atleten, fitness liefhebbers, bodybuilders en andere sporters die hun sportieve prestaties willen verbeteren. CBD+SPORT verkoopt dit pracht product dan ook in twee heerlijke smaken, neem gerust een kijkje in het assortiment!

Bevat essentiële aminozuren

Het whey eiwit is het vloeibare deel van melk, wat weer een natuurlijk bijproduct is van kaas. Het expliciete eiwit wordt gedroogd, waardoor de welbekende poeder substantie overblijft. Het is te mengen met allerlei vloeistoffen zodat jij er een lekkere en gezonde eiwitshake van kan maken! Het wei-eiwit heeft alle negen essentiële aminozuren die niet op natuurlijke wijze door het lichaam kunnen worden aangemaakt. Ter informatie: aminozuren zijn de bouwstoffen van eiwitten en zijn essentieel als het gaat om helen van wonden en snel weefselherstel.

Verschillende soorten en idealiteit 

Wij als CBD+SPORT bieden verschillende soorten whey protein aan. Ook van de welbekende merken XXL Nutrition, Body & Fit en Syntha. Interesse? Neem gerust een kijkje in ons whey-assortiment en bekijk de productbeschrijving van het product waar jij meer over wilt weten!

 

Whey protein wordt gebruikt voor het opbouwen van spiermassa en spierherstel na een workout of wedstrijd. Het is populair onder de sporters, maar ook geschikt voor de mensen die gewicht willen verliezen of een tekort aan eiwitten in hun eetpatroon hebben. Met het gebruiksgemak, de voedingswaarden die het bevat en de lekkere smaken is dit op zuivel gebaseerde supplement het ideale product voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *