Retourbeleid van CBD+Sport

Bedankt voor uw interesse in het retourbeleid van CBD+Sport. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en een positieve ervaring te bieden bij het kopen van onze producten. Hieronder vindt u ons retourbeleid dat van toepassing is op aankopen op onze website:

Algemeen retourbeleid:

a. U heeft het recht om uw aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.
b. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de producten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zijn.
c. Retourzendingen worden niet geaccepteerd voor producten die specifiek voor u op maat zijn gemaakt.

Procedure voor het retourneren van producten:

a. Neem contact op met onze klantenservice via info@cbdandsport.com om uw retourzending aan te melden. Vermeld uw bestelnummer, de naam van het product dat u wilt retourneren en de reden van retournering.
b. Na ontvangst van uw retourverzoek zal onze klantenservice u voorzien van verdere instructies over het retourneren van het product.
c. Zorg ervoor dat het product veilig en stevig verpakt is om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.
d. U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

Terugbetaling:

a. Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, exclusief eventuele verzendkosten, binnen 14 dagen.
b. Terugbetalingen worden uitgevoerd via dezelfde betaalmethode die werd gebruikt bij de oorspronkelijke aankoop, tenzij anders overeengekomen.

Uitzonderingen:

a. Vanwege de aard van onze producten kunnen we geen retourzendingen accepteren voor producten die geopend of gebruikt zijn, tenzij het product defect is.
b. Voor producten die bederfelijk zijn of een beperkte houdbaarheid hebben, kunnen we geen retourzendingen accepteren, tenzij het product bij ontvangst beschadigd of defect was.

Let op:

We behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren als niet aan de bovengenoemde voorwaarden is voldaan.
Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om u verder te helpen.