Algemene Voorwaarden

Leest u het onderstaande alstublieft aandachtig door:

Door het gebruik van “www.cbdandsport.nl” en bestelling van haar diensten en producten, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden:

Door het gebruik van de webpagina en door te bestellen bij CBD+Sport, bevestigt u dat u minimaal 18 jaar oud bent. De website inclusief producten en diensten is alleen bedoeld voor meerderjarigen.

Alle producten van de CBD+Sport website zijn legaal volgens de Nederlandse wet. We kunnen echter niet garanderen dat alle producten legaal zijn in het land waar u woont. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om u op de hoogte te stellen van de plaatselijke wetgeving en invoerrechten- en regels voor u overgaat tot de aankoop. U verklaart dat het legaal is om onze producten in uw thuisland te importeren. Door producten bij CBD+Sport aan te schaffen, accepteert u de volledige verantwoordelijkheid voor de aan u geleverde producten.

CBD And Spprt kan niet garanderen dat onze producten beschikbaar zijn, acceptabel of legaal buiten Nederland. Alle informatie die beschikbaar is gesteld op onze website of hieraan gerelateerde zaken zoals werknemers aan de telefoon of e-mails of welke andere vorm van communicatie dan ook, is educatief bedoeld of informatief bedoeld. De informatie is niet bedoeld als aanbeveling. Gebruik van de informatie op de website is geheel op eigen risico. CBD+Sport kan niet garanderen dat de informatie op de website accuraat of kloppend is.

U accepteert dat u volledige verantwoordelijkheid neemt voor enige schade, persoonlijke verwondingen, het verlies van bezit of wat voor verlies dan ook dat het resultaat zou kunnen zijn van het bestellen, gebruiken of misbruiken van welk product besteld bij CBD+Sport dan ook. CBD+Sport, eigenaars, personeel en andere vertegenwoordigers zijn niet aansprakelijk voor daden van de klant.

CBD+Sport raadt het illegaal gebruik van producten op de website af. Bij twijfel raden we aan dat u zich informeert. De producten op onze website kennen geen medische toepassing. Onze producten dienen niet gebruikt te worden als geneesmiddel, noch als vervanging voor geneesmiddelen.

Alle illustraties, teksten en logo’s op cbdandsport.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Commercieel gebruik van delen van de of de gehele de inhoud van de website is verboden tenzij schriftelijk toestemming is verleend door CBD+Sport.

Alle rechten voorbehouden