Niet gecategoriseerd

Wat is een pre workout?

Pre workout supplementen, de lekkere kickstart van je training!
De ingrediënten zorgen ervoor dat je langer en vele malen intensiever kunt trainen en tegelijkertijd geniet van enorm veel energie!
Een pre workout is een supplement dat is samengesteld om je lichaam een extra boost te geven voor een intensieve training. De ingrediënten bestaan vaak uit snelle koolhydraten, aminozuren, arginine, BCAA, tyrosine, creatine & cafeïne. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat er meer bloed naar je spieren wordt gepompt zodat jouw lichaam een enorme energieboost krijgt.
Naast een energieboost zorgt pre workout er ook voor dat je harder en intensiever kunt trainen, dit komt omdat de ingrediënten het metabolisme activeren en in sommige gevallen ervaren mensen een tinteling door het complete lichaam.
Een pre workout is dus een waardevolle toevoeging aan je dagelijjkse voedingsschema en zorgt ervoor dat je intensiever, krachtiger en meer geconcentreerd aan je workout begint.

ZIJN ER NADELEN AAN EEN PRE WORKOUT?

De ingrediënten van de pre workout zijn echt gefocust op het verbeteren van je prestaties en de groei van je spieren. Daarentegen ervaar je wel vaak prikkels die je niet gewend bent en kun je vaak net dat stapje hogerop zetten. Na de training kan er dan ook een soort depressie ervaring komen waardoor je even wat minder energie hebt. Je kan moe of futloos zijn gezien je lichaam ineens een stuk minder energie produceert dan dat het gewend is. Dit is natuurlijk uit te leggen, omdat je lichaam meer heeft moeten presteren dan dat het gewend is & stoffen binnen heeft gekregen om dit te kunnen, voelt je lichaam na het uitwerken van deze stoffen en stuk minder energievol.
Daarom is het aan te raden om na een intensieve training een maaltijd of een goede eiwitshake te nemen, zo herstelt je lichaam een stuk sneller en kom je weer terug op het gewenste energielevel.

ZIT ER DOPING IN EEN PRE WORKOUT?

Pre workout is over het algemeen vrij van doping, sommige pre workouts daarentegen die op de markt staan kunnen echter substanties bevatten die door het World Anti Doping Agency en de individuele sportbonden zijn aangemerkt als doping. Het is daarom verstandig om, tijdens het trainen voor een wedstrijd, de pre workout en de ingrediënten goed te controleren aan de hand van het etiket van de pre workout. De pre workouts die CBD + SPORT verkoopt zijn volledig dopingvrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *