BSN

Amino X

12.5021.00

Amino X is een BCAA-product met alleen de juiste opneembare BCAA’S in de juiste verhouding en hoeveelheid. Amino X is een van de meest veelzijdige producten van BSN, die je altijd en overal kunt gebruiken. Een van de beste eigenschappen van Amino X is de geweldige smaak.

Wissen
Beschrijving

Beschrijving

Gebruik en dosering van de Amino X

Mix 1 maatschep (14,5 gram) met 225 ml water en laat Amino X rustig oplossen d.m.v. het ‘schuimen’. Drink tijdens of na de training. Op niet trainingsdagen neem dan 1 dosering met het ontbijt. De dagelijkse dosering kan opgehoogd worden tot 2 doseringen per dag. Uit de pot van 1015 gram kan je 70 doseringen uithalen. Uit de pot van 435 gram kan je 30 doseringen uithalen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amino X” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merk

BSN Nutrition

Bio-Engineered Supplements and Nutrition, Inc. (BSN®) werd opgericht in 2001 en is sindsdien een wereldleider geworden op de markt voor sportvoeding door niet-aflatende toewijding aan het creëren van dynamische, geavanceerde en resultaat producerende producten. BSN®-producten en het merk zelf hebben de afgelopen zes jaar meer dan 35 prijzen voor sportvoeding gewonnen, meer dan enig ander bedrijf in de branche. Deze erfenis van prestaties heeft geleid tot een enorme naamsbekendheid en loyaliteit voor het bedrijf, waardoor een trouwe aanhang van consumenten, atleten en fans is opgebouwd.

BSN Wereldwijd

Het bereik en de bekendheid van BSN® zijn echt wereldwijd, met producten die naar meer dan 40.000 nationale retailers worden verzonden en in meer dan 90 landen over de hele wereld worden gedistribueerd. De diverse productlijn heeft altijd resultaten opgeleverd onder de demografische kern van het bedrijf; de meeste van zijn producten zijn echter multifunctioneel genoeg om toepassingen te bieden voor een groot aantal levensstijlen en consumententypes, waardoor BSN® zich onderscheidt van een aantal van zijn concurrenten wiens producten deze waardevolle massale aantrekkingskracht missen. Gezien dit potentieel voor het aanboren van bredere markten, zet BSN® zich in om top-of-the-line voedingssupplementen en dranken naar een groot publiek te brengen door middel van bredere distributiekanalen en innovatieve partnerschappen.
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,