Sold out
Optimum Nutrition

Creatine Micronized 

13.90

Creatine helpt je met het verbeteren van prestaties, zorgt voor meer kracht en stimuleert de spiergroei bij explosieve krachtinspanningen. De creatine is volledig smaakloos en lost zeer goed op in dranken.

Uitverkocht

Beschrijving

Beschrijving

Gebruik en dosering van de Creatine Micronized

De Creatine Micronized poeder van Optimum is gemicroniseerd en daardoor makkelijk te mixen. Mix één theelepel met 240 ml drank. Neem bij voorkeur in tijdens een maaltijd of onmiddellijk na de training met een post workout eiwit shake. Neem één dosering per dag. De pot weegt 634 gram. Hieruit kan je 185 doseringen halen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk

Smaak

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Creatine Micronized ” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Merk

Nieuw uiterlijk, dezelfde Optimum Nutrition kwaliteit

's Werelds bestverkochte whey-eiwitpoeder heeft een nieuwe look. Omdat de overgang een proces is, kunt u een van deze ontwerpen ontvangen, afhankelijk van waar of wanneer u koopt. Houd er rekening mee dat beide GOLD STANDARD 100% WHEY-labelontwerpen authentiek zijn en voorzien zijn van de extra kwaliteitsmarkeringen Optimum Nutrition sportvoeding is vooral bekend door zijn Optimum Nutrition Gold Standard Whey eiwitten en de Optimum Nutrition Gold standard pre-workout met overheerlijke watermeloen smaak. Optimum Nutrition voedingssupplementen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en hebben innovatie op de sportvoeding markt gebracht. Zo heeft Optimum Nutrition eiwitten langzaam verteren: Optimum Nutrition Standard 100% Caseïne. Ook voor meer energie heeft Optimum Nutrition genoeg te bieden zoals de Essentiele Amino Energy.
Artikelnummer: 1102272 Categorieën: , Tags: , ,