BSN

NO -XPLODE 3.0

23.00

De vernieuwde No Xplode is de pre-workout waar je nooit meer zonder wilt. Maar liefst 75% van de testpersonen vindt NO Xplode de ultieme pre-workout.

Wissen
Beschrijving

Beschrijving

NO -XPLODE 3.0: Dankzij de cafeïne wordt je uithoudingsvermogen verbeterd. Zorg dat je 24 uur van tevoren geen andere cafeïne binnenkrijgt. Gecombineerd geven de mentale en fysieke voordelen van cafeïne je energie en drive om alles uit je workout te halen.

Gebruik en dosering van de NO -XPLODE 3.0

Mix 1 scoop met 200 ml drank naar keuze. Drink dit 15 á 30 minuten voor de traingen. Neem niet meer dan 500 mg cafeïne, hierdoor wijkt het aanbevolen gebruik af van het etiket. Daarnaast weegt de pot 600 gram. Hieruit kun je ongeveer 50 doseringen halen.

Gebruik de poeder niet in combinatie met medicijnen, alcohol of andere simulanten, wanneer u lijdt aan een hoge bloeddruk, hart- of vaatzieken en/of aandoeningen aan de schildklier en/of lever, angstaanvallen, depressies of andere psychische problemen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NO -XPLODE 3.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Merk

BSN Nutrition

Bio-Engineered Supplements and Nutrition, Inc. (BSN®) werd opgericht in 2001 en is sindsdien een wereldleider geworden op de markt voor sportvoeding door niet-aflatende toewijding aan het creëren van dynamische, geavanceerde en resultaat producerende producten. BSN®-producten en het merk zelf hebben de afgelopen zes jaar meer dan 35 prijzen voor sportvoeding gewonnen, meer dan enig ander bedrijf in de branche. Deze erfenis van prestaties heeft geleid tot een enorme naamsbekendheid en loyaliteit voor het bedrijf, waardoor een trouwe aanhang van consumenten, atleten en fans is opgebouwd.

BSN Wereldwijd

Het bereik en de bekendheid van BSN® zijn echt wereldwijd, met producten die naar meer dan 40.000 nationale retailers worden verzonden en in meer dan 90 landen over de hele wereld worden gedistribueerd. De diverse productlijn heeft altijd resultaten opgeleverd onder de demografische kern van het bedrijf; de meeste van zijn producten zijn echter multifunctioneel genoeg om toepassingen te bieden voor een groot aantal levensstijlen en consumententypes, waardoor BSN® zich onderscheidt van een aantal van zijn concurrenten wiens producten deze waardevolle massale aantrekkingskracht missen. Gezien dit potentieel voor het aanboren van bredere markten, zet BSN® zich in om top-of-the-line voedingssupplementen en dranken naar een groot publiek te brengen door middel van bredere distributiekanalen en innovatieve partnerschappen.
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,