Sold out
Body & Fit

Ripped Pre-Workout

13.90

Ripped Pre-Workout is een unieke formule met werkzame stoffen waaronder cafeïne, het ultieme 2 in 1 supplement. Je voelt het meteen werken en het werkt heel de training door. Ripped Pre- Workout helpt je door grenzen heen te pushen waar je anders niet doorheen komt! Een goede reden dus om dit product toe te voegen aan het CBD and Sport assortiment.

Wissen
Beschrijving

Beschrijving

Ingrediënten

De toegevoegde cafeïne is ideaal voor het moment dat je net wat extra’s nodig hebt. Glucuronolactone (bekend van het energiedrankje dat je vleugels geeft) en cafeïne werken perfect samen. Verder chilipoeder, groene thee extract, taurina – het aminozuur in energiedrankjes met de rode stier, N-Acetyl Tyrosine , een niet essentieel aminozuur, snelwerkende vorm van Tyrosine. Daarnaast is chromium Picolinate toegevoegd, dit draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Choline bitatrate, zorgt voor mee uithoudingsvermogen. B2, zorgt voor een normaal energieleverend metabolisme en helpt bij vermoeidheid. B3, draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. B12, ondersteund de vermindering van vermoeidheid. Ripped Pre-Workout helpt je sneller je doelen te bereiken. Pas op: Ripped Pre-Workout is zwaar gedoseerd, ga hier verantwoordelijk mee om en neem niet meer als voorgeschreven. De poeder is specifiek gericht op hardcore energie, de meest complete en hoogst gedoseerde pre-workout voor bodybuilding.

Gebruik en dosering van de Ripped Pre-Workout

Meng 1 maatschep (7,5 gram) met 250 ml water. Neem 1 dosering voor de training. De pot weegt 225 gram, hieruit kan je 30 doseringen uithalen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ripped Pre-Workout” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Merk

Body & Fit is op een missie om de wereld te inspireren een fitter en gezonder leven te leiden

Het leven is gewoon beter als we ons fit, gezond en zelfverzekerd voelen, dus wil Body & Fit iedereen helpen om hun persoonlijke gezondheids- en fitness doelen na te streven. Ons doel is om sportvoeding en een gezond leven voor iedereen toegankelijk te maken.

Marktleiders

Met 25 jaar ervaring heeft Body & Fit een van de meest uitgebreide en innovatieve productassortimenten ter wereld, deskundig advies voor elke gezondheid- en fitness reis, en de beste service. Van topresultaten in de sportschool tot dagelijkse motivatie en recepten, tot vitamines en supplementen om je drukke bestaan te ondersteunen, alles wat je nodig hebt om je fit te voelen vind je hier.
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,