Sold out
Body & Fit

Multi men (60 pills)

7.90

Dé multivitaminen speciaal voor mannen met alleen de beste ingrediënten en best opneembare vormen vitamines en mineralen. Daarnaast bevat Multi Men ook de unieke ‘Alpha Male’ blend, aminozuren en natuurlijke kruidenextracten. De perfecte aanvulling op je bewuste levensstijl.

Uitverkocht

Beschrijving

Beschrijving

Ingrediënten

Er zijn 30 actieve ingrediënten aanwezig in de Multi Men tabletten. Biotine, om de psychologische functie te ondersteunen. Selenium en vitamine C om het immuunsysteem te ondersteunen. Vitamine B6 om vermoeidheid te verminderen en zink om de normale mentale cognitieve prestaties te stimuleren. Een cocktail van goedheid zorgt er voor dat Multivitamine Men het perfecte supplement is voor zowel lichaam als geest.

Gebruik en dosering van de Multi men

Dagelijks 1 tablet tijdens een maaltijd. Raadpleeg eerst uw arts bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia en anti diabetische behandeling. Bewaar de tabletten in de originele verpakken, de blisterverpakking beschermt tegen condens en vochtigheid.

Extra informatie

Extra informatie

Merk

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Multi men (60 pills)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Merk

Body & Fit is op een missie om de wereld te inspireren een fitter en gezonder leven te leiden

Het leven is gewoon beter als we ons fit, gezond en zelfverzekerd voelen, dus wil Body & Fit iedereen helpen om hun persoonlijke gezondheids- en fitness doelen na te streven. Ons doel is om sportvoeding en een gezond leven voor iedereen toegankelijk te maken.

Marktleiders

Met 25 jaar ervaring heeft Body & Fit een van de meest uitgebreide en innovatieve productassortimenten ter wereld, deskundig advies voor elke gezondheid- en fitness reis, en de beste service. Van topresultaten in de sportschool tot dagelijkse motivatie en recepten, tot vitamines en supplementen om je drukke bestaan te ondersteunen, alles wat je nodig hebt om je fit te voelen vind je hier.