Sold out
Body & Fit

Omega 3 (180 pills)

12.90

Een actieve levensstijl ondersteunen met een uitgebalanceerd dieet? Neem Omega 3 van hoge kwaliteit, afgeleid van visolie, een essentieel vetzuur dat bekend staat om zijn gehalte aan EPA en DHA.

Uitverkocht

Beschrijving

Beschrijving

Het is bewezen dat DHA de hersenfunctie en het gezichtsvermogen behoudt. Daarnaast bevat Omega 3 vitamine E om te helpen beschermen tegen oxidatieve stress.
Steeds meer sporters gebruiken Omega 3. Dit komt doordat de essentiële omega 3 vetzuren belangrijk zijn voor het optimaal functioneren van ons lichaam. Daarnaast is DHA die in Omega 3 zit goed voor de hersenen. De aanwezigheid van DHA en EPA ondersteunt het hart, is goed voor de cholesterol en draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.

Gebruik en dosering van de Omega 3

Neem dagelijks 2 capsules, bij voorkeur innemen tijdens een maaltijd.

Extra informatie

Extra informatie

Merk

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omega 3 (180 pills)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Merk

Body & Fit is op een missie om de wereld te inspireren een fitter en gezonder leven te leiden

Het leven is gewoon beter als we ons fit, gezond en zelfverzekerd voelen, dus wil Body & Fit iedereen helpen om hun persoonlijke gezondheids- en fitness doelen na te streven. Ons doel is om sportvoeding en een gezond leven voor iedereen toegankelijk te maken.

Marktleiders

Met 25 jaar ervaring heeft Body & Fit een van de meest uitgebreide en innovatieve productassortimenten ter wereld, deskundig advies voor elke gezondheid- en fitness reis, en de beste service. Van topresultaten in de sportschool tot dagelijkse motivatie en recepten, tot vitamines en supplementen om je drukke bestaan te ondersteunen, alles wat je nodig hebt om je fit te voelen vind je hier.
Artikelnummer: 1089861 Categorieën: , Tags: , ,