Sold out
BSN

Syntha-6 Edge

39.90

Syntha-6 Edge is een eiwitshake die smaakt als een milkshake. Romig, zoet en lekker vol. Het bevat de allerbeste eiwitten en slechts 1.1 gram suiker per shake. De eiwitten in deze shake worden zowel snel als langzaam verteerd.

Wissen
Beschrijving

Beschrijving

Syntha-6 Edge: Dankzij de allerbeste kwaliteit whey eiwit concentraat en isolaat, gehydrolyseerde whey eiwit isolaat en melkeiwit concentraat voor een snelle vertering. Samen met micellar caseïne en calcium caseïnaat vanwege de langzame vertering.

Ingrediënten

De poeder bestaat uit: whey eiwit concentraat, whey eiwit isolaat, gehydrolyseerde whey eiwit isolaat, melk, eiwit concentraat, micellar caseïne, calcium Caseïnaat en de smaak. Heerlijke smaak en da zonder toevoeging van suikers.
De poeder is perfect te mixen met elke gewenste drank, gewoon shaken of mixen met een lepel.

Gebruik en dosering van de Syntha-6 Edge

Mix 1 maatschep (37 gram) met 120-150 ml koude water. De pot weegt 1,87 kg. hieruit kun je 48 chocolate milkshakes halen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Syntha-6 Edge” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Merk

BSN Nutrition

Bio-Engineered Supplements and Nutrition, Inc. (BSN®) werd opgericht in 2001 en is sindsdien een wereldleider geworden op de markt voor sportvoeding door niet-aflatende toewijding aan het creëren van dynamische, geavanceerde en resultaat producerende producten. BSN®-producten en het merk zelf hebben de afgelopen zes jaar meer dan 35 prijzen voor sportvoeding gewonnen, meer dan enig ander bedrijf in de branche. Deze erfenis van prestaties heeft geleid tot een enorme naamsbekendheid en loyaliteit voor het bedrijf, waardoor een trouwe aanhang van consumenten, atleten en fans is opgebouwd.

BSN Wereldwijd

Het bereik en de bekendheid van BSN® zijn echt wereldwijd, met producten die naar meer dan 40.000 nationale retailers worden verzonden en in meer dan 90 landen over de hele wereld worden gedistribueerd. De diverse productlijn heeft altijd resultaten opgeleverd onder de demografische kern van het bedrijf; de meeste van zijn producten zijn echter multifunctioneel genoeg om toepassingen te bieden voor een groot aantal levensstijlen en consumententypes, waardoor BSN® zich onderscheidt van een aantal van zijn concurrenten wiens producten deze waardevolle massale aantrekkingskracht missen. Gezien dit potentieel voor het aanboren van bredere markten, zet BSN® zich in om top-of-the-line voedingssupplementen en dranken naar een groot publiek te brengen door middel van bredere distributiekanalen en innovatieve partnerschappen.
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,