Sold out
Body & Fit

Whey Perfection

Whey Perfection is gemaakt van wei-eiwitisolaat, concentraat en hydrolysaat en biedt 22 gram eiwit per portie. Een snel absorberend eiwitshake die alle negen essentiële aminozuren bevat en daarnaast de dagelijkse voeding biedt die de groei en instandhouding van je spieren ondersteunen.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

Beschrijving

Smaak van de Whey Perfection

Een keuze uit diverse smaken zorgt ervoor dat er een shake is voor iedereen. Whey Perfection is perfect voor iedereen die een niet-gearomatiseerde eiwitboost wil toevoegen aan shakes, smoothies of zelfs aan baksels. Het kan gemakkelijk gemengd worden met alle dranken bijvoorbeeld water of melk. Daarnaast zijn de eiwitshakes suikerarm en laag in vetgehalte.

Gebruik van de Whey Perfection

Het wordt aangeraden om 30 tot 60 minuten na een work-out een grote lepel (25 gram) toe te voegen aan een drank om het maximale uit de snel absorberende Whey Perfection te halen. Zo ondersteun je direct na een work-out de resultaten, het is daarnaast voor fitnessfans een voordelige optie om hun eitwitinname te verhogen en beheren. Echter is Whey Perfection een perfecte shake voor elke dag, thuis maar ook voor onderweg. Het draagt namelijk bij aan de instandhouding van de botten en spiergroei.

De aanbevolen hoeveelheid is 1 maatschep (28 gram) mengen met 250 ml water (of andere drank naar keuze). Neem 1 á 3 shakes per dag. Uit de pot van 396 gram, hieruit kan je 14 doseringen uithalen. Uit de pot van 2268 gram, hieruit kan je 81 doseringen uithalen. Ten slotte, kun je uit de pot van 4536 gram, hieruit kan je 162 doseringen uithalen.

Overige informatie

De volledige eiwitbron is gemaakt van 50% isolaat en bevat 5 gram natuurlijk aanwezige BCAA’s per portie.

Let op

Dit product kan sporen bevatten van gluten, ei, pinda’s en noten. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden.

Extra informatie

Extra informatie

Merk

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whey Perfection” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Merk

Body & Fit is op een missie om de wereld te inspireren een fitter en gezonder leven te leiden

Het leven is gewoon beter als we ons fit, gezond en zelfverzekerd voelen, dus wil Body & Fit iedereen helpen om hun persoonlijke gezondheids- en fitness doelen na te streven. Ons doel is om sportvoeding en een gezond leven voor iedereen toegankelijk te maken.

Marktleiders

Met 25 jaar ervaring heeft Body & Fit een van de meest uitgebreide en innovatieve productassortimenten ter wereld, deskundig advies voor elke gezondheid- en fitness reis, en de beste service. Van topresultaten in de sportschool tot dagelijkse motivatie en recepten, tot vitamines en supplementen om je drukke bestaan te ondersteunen, alles wat je nodig hebt om je fit te voelen vind je hier.