Keimpe Brander

Fitness

Hi, ik ben Keimpe Brander en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in Heeg, een klein dorp in Friesland. Vanaf mijn vijfde tot aan mijn 21e heb ik gevoetbald, maar door veel blessureleed heb ik de keuze gemaakt om te stoppen. Door die keuze ben ik 2 jaar geleden begonnen met fitnessen. Ik hou ervan om mezelf uit te dagen met doelen stellen. Fitness is daar voor mij helemaal geschikt voor.

Na een jaar kwam ik erachter dat ik het leuk vind om mijn passie te delen met anderen, waardoor ik rustig aan een eigen sportschool ben begonnen te creëren. Inmiddels geef personal training en haal ik veel voldoening wanneer een klant zijn/haar doel heeft bereikt.

Dat ik voldoening krijg door een bijdrage te kunnen leveren in de ontwikkeling van de mens komt niet alleen door fitnessen. Ik ben al 10 jaar voetbaltrainer en ben in 2020 afgestudeerd aan de ALO. Hieruit is dus te concluderen dat ik veel tijd besteed in de sportindustrie.

Als geen ander weet ik dat rust ook belangrijk is voor het lichaam. Mijn rust vind ik voornamelijk in het afspreken met vrienden en er een gezellige middag/avond van te maken. Maar ook door muziek te luisteren. Want vergeet niet, je lichaam herstelt het best in je rust momenten.

Naam: Keimpe Brander
Leeftijd: 23
Lengte: 181 cm
Gewicht: 85kg
Sport: Gym, training, soccer, coaching.
Instagram Keimpeb
Nationaliteit: Dutch
Doelen: Staying fit, Grow on Instagram as an influencer, Have my own gym.

Aangesloten sporters