Niet gecategoriseerd

Even voorstellen!

Wij presenteren met trots een van onze atleten, even voorstellen! Dit is Dennis van de Water, hij is een van onze zeer gewaardeerde atleten! U zou hem kunnen kennen van Temptaion Island of als content ceator op Instagram (dennisvdwater_). Dennis vertel is even wat over jezelf, hoe oud ben je? Wat doe je zoal?

Dit ben ik!

Mijn naam is Dennis van de Water en ik ben 26 jaar oud.

Ik woon in ‘s-Gravenzande. Ik ben ongeveer 8 jaar actief in de fitnessbranche. Al op de lagere en middelbare school kwam ik erachter dat ik erg ontwikkeld was op het gebied van sport, naast het feit dat ik niet kon wachten tot het woord ‘gym’ weer op de planning stond. Ik vond dat ik hier iets mee moest doen. Ik heb altijd op hoog niveau gevoetbald, wat ik super gaaf en leuk vond. Maar op het moment dat ik 18 werd, dook ik meteen de sportschool in.

Ik ben minimaal 5 keer per week in de sportschool te vinden. Daarnaast geef ik ook personal training en groepslessen, zoals Hiit trainingen en Circuits.

Ik hou ervan om mezelf uit te dagen en nieuwe doelen te blijven stellen en bereiken. Dit geeft me echt een kick om het meeste uit het leven te halen. Ik heb in de loop der jaren geleerd dat hoe harder je werkt, hoe meer je ervoor terugkrijgt.

Hard werk wordt beloond.

Waarom Dennis?

U zult zich misschien afvragen, waarom dan Dennis? De passie voor sport stroomt door de aderen van zijn lijf! Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een hele aardige en sympathieke jongen. Wij als CBD+SPORT hebben Dennis als een van onze atleten om de simpele reden dat deze jongeman passie heeft voor wat hij doet. Dit alles maakt Dennis een van de gezichten van CBD+SPORT en daar zijn wij als bedrijf trots op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *