Niet gecategoriseerd

Krachttraining

Krachttraining is een vorm van fitness waarbij je voornamelijk je spieren traint. Je traint vaak met losse gewichten of met je eigen lichaamsgewicht. Denk aan push-ups, squats, bicep curls etc.

Wat gebeurd er bij krachttraining?
Bij krachttraining verbrand je op het moment zelf misschien wat minder calorieën, maar je spieren zijn enorm actief. Er ontstaan kleine scheurtjes in de spieren, dit heeft als gevolg dat je spieren ongeveer twee dagen na de training nog bezig zijn om die scheurtjes te herstellen. Je zult hierdoor spierpijn ervaren.

Het voordeel hiervan is dat je lichaam ook in de periode na de krachttraining nog steeds energie verbrandt vanwege een verhoogd stofwisseling. Spieren zijn erg belangrijk bij het verbranden van calorieën en vet. Tijdens het afvallen wil je niet dat je spiermassa minder wordt zodat je stofwisseling hoog blijft. Daarom is krachttraining belangrijk om die spieren te behouden. Het nadeel is wel dat je in het begin hierdoor wat minder snel afvalt in gewicht. Meet daarom ook altijd je vetpercentage en spiermassa. Hier zullen je resultaten het meest opvallen.

Lichaam & krachttraining.
Natuurlijk is het daarom dus ook belangrijk om te kijken naar je voeding en eventuele supplementen om je traject te versterken. Hiervoor zijn meerdere oplossingen voor op de markt. Echter is er één lijn kansrijk vanwege de unieke ingrediënt CBD. Producten waarbij CBD zijn toegevoegd zijn er om spiermassa’s en je darmflora een beter ondersteuning met herstel te bieden. Overige ingrediënten zijn lichaamseigen- en van natuurlijke oorsprong stoffen. Voorbeelden hiervan zijn:

Traject

Om het nogmaals goed in een rijtje te zetten, stem alles volledig op je trainingstraject af en probeer je lichaam hierbij ook de juiste middelen te dienen. Je dieet en trainingsschema delen door je rust is de formule voor jouw doel. Grote kans op de gewenste resultaten en zeer effectief bij de workouts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *