Sold out
Body & Fit

Smart Bar Crunchy (12 bars)

Per reep bevatten de Smart Bars Crunchy 15 gram hoogwaardig eiwit, 0 toegevoegde suikers en maar 164 kcal! De spieren worden ondersteund door eiwitten, het in stand houden van spieren en het herstel hiervan is belangrijk bij trainingen.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

Beschrijving

De smaak, textuur en crunch van de Smart Bar Crunchy is ontzettend goed en vergelijkbaar met die van een echte candybar. Omhuld door een laagje suikervrije chocolade en binnenin een heerlijke laag eiwitrijke crème, afgemaakt met crunchy eiwitcrispies. De Smart Bars zijn lager in koolhydraten en helemaal suikervrij! Een goede keuze dus voor een low carb- en eiwitdieet.

Gebruik en dosering van de Smart Bar Crunchy

Neem als aanvulling op de voeding dagelijks 1 á 3 repen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smart Bar Crunchy (12 bars)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Merk

Body & Fit is op een missie om de wereld te inspireren een fitter en gezonder leven te leiden

Het leven is gewoon beter als we ons fit, gezond en zelfverzekerd voelen, dus wil Body & Fit iedereen helpen om hun persoonlijke gezondheids- en fitness doelen na te streven. Ons doel is om sportvoeding en een gezond leven voor iedereen toegankelijk te maken.

Marktleiders

Met 25 jaar ervaring heeft Body & Fit een van de meest uitgebreide en innovatieve productassortimenten ter wereld, deskundig advies voor elke gezondheid- en fitness reis, en de beste service. Van topresultaten in de sportschool tot dagelijkse motivatie en recepten, tot vitamines en supplementen om je drukke bestaan te ondersteunen, alles wat je nodig hebt om je fit te voelen vind je hier.