Niet gecategoriseerd

ANTI-AGING CRÈMES

Een anti-aging crème doet wat hij belooft, hij zorgt ervoor dat de huid er jong en strak uit blijft zien. Met verschillende ingrediënten die toegevoegd zijn aan de anti-aging crème zorgt deze crème ervoor dat je tijd kunt rekken en behoorlijk willen leren conserveren.

Uit onderzoeken is gebleken dat mensen met een gezond voedingspatroon minder rimpels in het gezicht hebben. Naast ongezond eten, zijn er veel andere welbekende rimpelveroorzakers, denk aan stress, vermoeidheid, vervuiling, de zon & uitdroging van de huid. Houdt hier rekening mee zodat je er later de vruchten van plukt!

Rond de tienerjaren en als beginnend twintiger heeft je huid nog volop collageen & elastine, deze zorgen ervoor dat je huid stevig en elastisch blijft! Te vroeg beginnen met een anti-aging crème levert gelukkig geen schade op, maar heeft ook niet veel nut aangezien jouw huid dit niet nodig heeft en er dus ook geen profijt van kan hebben!

Vanaf de vijfentwintigste worden de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar, met name een futlozere huid, af en toe een walletje onder de ogen na een korte nacht en noem zo maar op zijn eerste tekenen van huidveroudering. De zware anti-aging crèmes kun je beter overslaan, hier draait het nog vooral om het voorkomen en het hydrateren van de huid.

Rond je dertigste zal voorkomen overgaan in bestrijding, goede anti-aging crèmes corrigeren beginnende rimpels en verminderen huidsveroudering. Voor vrouwen geldt dat tijdens en na de overgang de huid flinke veranderingen heeft gemaakt. De huid wordt dunner, droger & maakt nog minder collageen en oestrogeen aan. Dit resulteert in een doffere teint en prominenter aanwezige rimpels. In deze fase is het verstandig een anti-aging crème te gebruiken die rijk hydrateert en je huid verzorgen, een gezonde gloed geven & de huidklachten van de menopauze tegengaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *